Γινε καλυτερος για να γινει η ζωη σου καλυτερη

Τι περιμένεις για να ξεκινήσεις να δημιουργείς τον άνθρωπο που θέλεις να γίνεις; Να φτάσεις στο επίπεδο υγείας, οικονομικής κατάστασης, ευτυχίας και ελευθερίας που αξίζεις; Πότε θα ξεκινήσεις να ζεις τη ζωή σου και να σταματήσεις να αποσπάσαι από ανούσια πράγματα της καθημερινότητας;

Η πραγματικότητα είναι ότι αν δεν αλλάξουμε τώρα, η ζωή μας δεν πρόκειται να αλλάξει. Αν δεν γίνουμε καλύτεροι, η ζωή μας δεν θα γίνει καλύτερη.

Οι περισσότεροι από εμάς αποδεχόμαστε την μετριότητα για τον εαυτό μας. Δεν μας αρέσει, δεν αισθανόμαστε καλά με αυτό. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει ένα άλλο επίπεδο ζωής, που είναι πιθανό, αλλά αισθανόμαστε κολλημένοι και δεν γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε για να ξεκολλήσουμε.

Αν ξεκινάς το πρωί κλείνοντας 10 φορές το ξυπνητήρι πριν τελικά σηκωθείς, ξεκινάς με αντίσταση την ημέρα σου, όχι με έναν σκοπό, με μια πυξίδα που θα σου δώσει την ενέργεια και το πιο σημαντικό, θα σε κάνει χαρούμενο και ευτυχισμένο. Πότε άλλωστε κανείς δεν μας το δίδαξε.

Αν ξυπνάς πάντα την τελευταία στιγμή πριν φύγεις για δουλειά, ή πριν πας στο μάθημα και μετά επιστρέφεις και στήνεσαι για ώρες στην τηλεόραση και στο Netflix, τότε ποτέ δεν πρόκειται να έχεις τη ζωή που θέλεις.
Ποιο είναι αυτό που σε κάνει να πηδάς από το κρεβάτι σου το πρωί, που σε κινητοποιεί, που σου δίνει σκοπό και κίνητρο;